Hondenverzekering

Als je van plan bent om een hondenverzekering af te sluiten, dan ben je ook voornamelijk benieuwd naar de maandelijkse premie voor een hondenverzekering. De hoogte van de maandelijkse premie hangt van een aantal factoren af en deze factoren zijn;

  • Geboortedatum
  • Ras
  • Gewicht

Dan wil elke verzekeringsmaatschappij ook nog de premie met zijn eigen formule willen berekenen. Het is belangrijk om deze verschillen te begrijpen, net als dat de samenstelling van het pakket ook belangrijk is. Een basispakket is een stuk goedkoper, maar dekt daarentegen ook een stuk minder.

Online hondenverzekeringen vergelijken

Er zijn in Nederland verschillende partijen die een verzekering voor honden aanbieden en elk hebben op hun eigen manier de maandelijkse premie voor hun verschillende pakketten berekenen.

Het aanwijzen van de goedkoopste verzekeraar is dus eigenlijk niet zo eenvoudig, want het is vooral afhankelijk van je eigen hond. Daarnaast bieden vele verzekeraars meerdere pakketten aan, waarbij de één juist een ruimere dekking biedt, terwijl de andere mindere eigen risico vraagt. Vergelijken doe en kun je het beste op Tinki.nl doen.